Follow Us

RoboJack

RoboJack Tema, grafik och musik

Vi hade ärligt talat inte för mycket kul när vi först såg titeln på detta spel. Microgaming har ett rykte för att bara ta bort det yttre skalet från gamla spelautomater innan man målar om och byter namn. Lyckligtvis har de lagt in mer arbete än de såg i RoboJack, och det känns som en helt ny atmosfär när vi spelar.

Temat är roligt, med ett antal små science-fiction-robotar som spelar på brädet. Men det kunde ha gjort mer med musiken! Det låter nästan som om det spelades in på 1980-talets Casio-tangentbord. Med andra ord, inte särskilt bra. Det finns inga direkta jämförelser som vi stöter på, men vad gäller design har RoboJack ett antal gemensamheter med andra produkter från samma utvecklare.

Grafiken är genomgående bra, med starka färger och upplösning som gör spelautomaten mer levande. Små detaljer berättar att detta verkligen är en robotvärld där metall, muttrar och skruvar dominerar.

Design

Som sagt har spelet totalt 243 vinnande alternativ, och det blåser normen för en Microgaming-produkt. Det är lite roligare att spela när vi vet att oddsen för att vinna är högre. För att börja måste du först bestämma din insats och klicka på ”satsning” -knappen löser problemet. Här kan du vinna upp till 90 000 mynt vilket motsvarar ungefär 750 000 mynt! Kanske tillräckligt för att bygga din egen robot?

Du kan också låta hjulen snurra automatiskt genom att trycka på ”autoplay” -knappen. RoboJack har också 5 hjul och 3 rader som har blivit en typ av standard för sådana maskiner. Läs vidare för att lära dig mer om specialfunktionerna och de tillgängliga bonusalternativen. för att aktivera den. Själva spridsymbolen visas i form av en metalldörr med ett dollartecken ovanpå. Alla bonusrundor ger dig gratissnurr, oavsett vad du uppnår, men du kan också vinna 5 olika bonusar. Om du inte är nöjd med det första valet ger RoboJack dig också möjligheten att välja igen!

gratissnurr med extra wilds – Du gissade antagligen det här rätten! Här får du fler gratissnurr, men också ett antal vilda. Detta är enligt vår åsikt hela spelets bästa bonus eftersom du får 60 gratissnurr medan du automatiskt förvandlar RoboJack-symbolen till ett vildt.

Gratis spinn med scatter-pris. Detta är lite coolt, så vi får förklara så bra vi kan. Här får du först upp till 40 gratissnurr att använda. Dessutom kommer varje spridning som visas (oavsett vilket hjul) ger dig en slumpmultiplikator. Detta multiplicerar dina vinster med ett nummer upp till x10. Bonusen fungerar bra, så länge multiplikatorn blir tillräckligt hög.

gratissnurr med en vild rad – Få upp till 20 gratissnurr, där en av raderna konverteras till den vilda symbolen. Som med de andra omgångarna kan du också vinna fler gratissnurr om minst 3 scatter visar sig.

Freespin med 2 scatter som upprepar omgången. Här är antalet symboler som startade bonusrundan en indikator på hur många freespins du får, och det kan vara upp till 65 stycken. Här behöver du bara 2 scatter för att vinna fler gratissnurr, vilket också är en fördel.

Gratis spinn med x3 Multiplikator – Detta är en rå bonusbonusmöjlighet, där du får upp till 50 gratissnurr till att börja med. Inte bara det, eftersom alla vinster multipliceras med x3. Här kan du också vinna fler gratissnurr på vägen.

Andra symboler att notera

När du spelar är det okej att märka den vilda symbolen, som visas i form av RoboJack-logotypen själv . Det låter dig bygga nya kombinationer och rader där du saknar symboler. Kom ihåg att det ersätter allt annat på brädet med bara ett undantag – vilket är spridning.

Utvecklare har valt att använda många av de symboler vi känner igen från det förflutna, med 10, J, Q och K. Det som verkligen ger dig belöningar är galaxen, guldkistan och det som ser mest ut som ett startbatteri.

Slutsats

Nya utsläpp på marknaden för spelautomater varar inte länge, och alla erbjudanden är enkla att drunkna. Innan du spelar är det alltid en bra idé att välja ett lättförståeligt spelautomat. RoboJack uppfyller det kravet, och väl, i och med att det är extremt användarvänligt.

Du behöver definitivt inte gilla robotar och metall för att hitta nöje i denna spelautomat. Det är särskilt lämpligt för dem som värdesätter gratissnurr blandade med vilda, och enligt vår mening är det en av de bättre Microgaming-slots på länge.

Trots den något dåliga musiken rekommenderar vi att du provar RoboJack för att se om du gillar den. Och glöm inte att kräva din välkomstbonus såvida du inte redan har gjort det.