Follow Us

gladiator

Prinsessesymbolen fungerar som en vildsymbol när den landar på den första raden i någon av de snurrande rullarna. När detta händer släpper prinsessan rosenblad på symbolerna nedan och omvandlar dem till 2 x vilda symboler. Detta innebär att alla vinnande kombinationer som dessa symboler är en del av kommer att resultera i dubbelt så mycket vinster. En vild symbol kan ersätta alla vanliga symboler i spelet och kommer därför ofta att hjälpa till att slutföra vinnande kombinationer. när gladiatorn landar på mellanhjulet. När detta händer kommer hela spinnhjulet att täckas med marmor som gladiatorn sedan skär ned och krossar. Marmorn döljer det faktum att hela spinnhjulet har blivit en vild symbol, och detta kallas en utökad vild. Naturligtvis när hela spinnrullen fungerar som en vild symbol ökar chansen att vinna betydligt. var som helst på snurrhjulen och fortfarande göra vinst (förutsatt att du får minst tre av dem). Kontrollera utbetalningstabellen för att ta reda på vilken typ av vinster dessa Scatter-symboler ger.

Den ena bonussymbolen i spelet är en stor dörr, och när tre sådana symboler landar var som helst på de aktiva vinstraderna aktiveras ”Click Me” bonusfunktionen. I detta bonusspel ombeds du välja en av Click Me-symbolerna för att vinna. Detta fortsätter tills du trycker på insamlingssymbolen. Bonusvinsterna läggs sedan till din totala saldo och du återgår till normalt spelläge. symbol och skurksymbolen efter varandra på vinstraderna 1, 2 eller 3 på rullar 2, 3 och 4. I detta bonusspel, välj vilken gladiator du tycker är bäst lämpad för att vinna gladiatorduellen, och här kommer du verkligen att uppleva en livskamp och döden!

Med sitt actionfyllda tema, fantastiska 3D-animationer och premiumljudeffekter, finns det ingen tvekan om att Gladiator är en av de mest spännande och testosteronfyllda spelmaskinerna på marknaden.