Follow Us

Robin Hood

Grafik och insatser på Owls

Om du brinner för grafik och design kan vi säga att du inte kommer att hitta mycket att klaga på på denna spelautomat. Grafiken kan bara beskrivas som vacker. Hjulen är transparenta och i bakgrunden finns en vacker smaragdgrön skog. Du kanske märker att skogens lugn minskar, när du letar efter den bästa jägaren, ugglan.

Ugglan är till vänster och bladen vinkar i den svala brisen. Det kan verka som om symbolerna svävar runt i det fria. Bakgrundsmusiken byggs upp under den magiska stämningen. För att kunna njuta av de fantastiska funktionerna, Scatter Loot, Stacked Wild Symboler och Dream Spins, måste du satsa på de 15 vinstraderna. Du kan dock justera insatsen mellan varje gång du snurrar. Insatsnivån varierar från 0,10 mynt till 100 mynt. Därför finns det här möjligheter för både de som föredrar att satsa lite och de som gillar att trampa och jaga det största priset.

Slot Machine Symbols

klassiska symboler, som de från däck. Det finns totalt 10 vinnande symboler. De består av tre olika ugglor, spelets logotyp och 6 olika saker som ugglorna äger. Dessa tillgångar består av en bok, en trälåda och ett svärd, och förutom att de är de symboler som betalar ut de lägsta vinsterna, hjälper de också att ge dig gratissnurr. Cool, vad? De minst betalande symbolerna ger dig 5 till 200 mynt.

Om spelautomaten Cosmic Fortune

Cosmic Fortune är det senaste tillskottet i NetEnts portfölj av bra spelautomater, och den här gången finns det inte mindre än 5 olika jackpotter att plocka upp. Tre av dessa är progressiva jackpotter, som växer när du och andra spelare spelar på spelautomaten. Spelautomaten är fullspäckad med funktioner och specialsymboler, och vi förväntar oss att detta kommer att bli en ny favorit bland många av våra läsare. Tänk klassiska Space Invaders, men med oändligt mer karaktär och humor. Grafiken i spelet är inte överraskande i högsta klass, och spelet kompletteras av ett snyggt och bekvämt soundtrack. Intuitivt och styvt med många vinnande chanser, det vill säga.

Insatser och vinster

Cosmic Fortune kommer med 5 hjul, 3 linjer och 15 fasta satslinjer. För att justera din insats kan du välja ett myntvärde mellan 20 cent och 5 kroner, samt en insatsnivå mellan 1 och 10. Minsta insats per snurr är 3 kroner, medan det maximala hamnar på 750 kroner. Inget riktigt lågt alternativ för de som spelar med de minsta beloppen, med andra ord.

Du får som vanligt genom att få symbolkombinationer som går från vänster till höger längs en eller flera av satsningsraderna. Bland de vanliga symbolerna ger spelets huvudkaraktär de högsta utbetalningarna upp till 75 000 NOK per satsningslinje, eller maximalt 1,125 miljoner NOK i en enda snurr. Inte illa.

Symboler och funktioner

Cosmic Fortune är verkligen en fullsatt spelupplevelse. Här täcker vi de viktigaste funktionerna du behöver för att hålla reda på.

Free Falls

Tre eller flera scatter-symboler brukar vara goda nyheter i videoslotsmaskiner, och det är sant också här. De aktiverar spelets lysande Freefall-läge. 3 spridare ger 10 Free Falls, och för varje extra scatter-symbol får du 5 Free Falls. Men vad är Free Falls? Tja, i princip finns det helt enkelt gratisrundor. Det finns dock vissa egenskaper. Inte minst konverteras alla symboler i vinnande kombinationer till kulor. Dessa bollar kan sedan användas i …

Bonusspel med gratis fall

Här är bollarna du samlade under Free Falls. Den kosmiska hjälten går runt i sitt rymdskepp och släpper kulorna. Under rymdskeppet finns det olika ”korgar” där du vill att kulorna ska landa. Mitt i dessa kurvor är nyckeln till spelets progressiva jackpots. Om du får minst tre bollar i den här korgen går du från bonusspelet till …

Om Robin Hood-varuautomaten

Du har också varit ansluten till Robin Hood till viss del ända sedan du hörde äventyret som ett litet barn. Den stora önskan att leva som Robin i skogen eller kanske hade du den lite mer ekonomiska inställningen till allt och ville bara få pengar för den grekiska kungen. Du kanske till och med ville dela din rikedom med de andra människorna i Sherwood Forest och i staden.

På denna spelautomat har du möjlighet att uppfylla dina drömmar, och du kan ta från de rika och Ge till de fattiga eller ge allt till dig själv. Robin Hood Shifting Riches består av 5 rullar med 3 linjer. Totalt har du möjlighet att satsa på totalt 20 olika satsningslinjer. Insatsnivån kan också kontrolleras inom ett ganska stort intervall. Myntvärdet kan justeras från 0,01 € per satsningslinje upp till 0,50 € per satsningsrad. insatslinje. Du har också möjlighet att bestämma nivån på vad du vill satsa på.

Naturligtvis har denna spelautomat också många intressanta funktioner och symboler som kan hjälpa dig att få några extra stora vinster utöver dina direkta vinster som du får genom att få lika symboler på några av dina spellinjer.

Den första ytterligare funktionen du kommer att märka på den här maskinen är ”Shifting Reels”. Den här funktionen fungerar på det sättet att när du lyckas få tre identiska symboler på en av dina satsningslinjer får du som vanligt de vinster du förtjänar. Vad som händer då är att hjulen du bara snurrade hoppar ett hack till höger och ett nytt hjul kommer upp som kan ge dig ännu mer i vinsterna. Vinsten du lyckas vinna kommer att fördubblas. Om du också vinner på det här snurret kommer samma att upprepas och dina vinster blir 3x. Detta fortsätter tills du inte får någon vinst på ditt snurr, och vinsterna kan multipliceras 5 gånger per. vinna.

Vilda symboler

Det finns också vilda symboler på denna spelautomat som kan fungera som alla andra symboler. Det betyder att du inte nödvändigtvis behöver ha tre lika symboler bredvid varandra för att vinna, eftersom den vilda symbolen kan fungera som en extra symbol i serien.

Vinn gratissnurr

Du har också möjlighet att vinna gratissnurr på den här maskinen. Du gör detta genom att samla in 4 pengar i en av de 5 kistorna under varje hjul. Det finns också möjlighet att ta några extra gratissnurr på den här maskinen när du är med på funktionen. Free-spin-symboler kommer att visas på 2,3 och 4-hjul och du behöver bara 2 eller 3 free-spin-symboler för att få några gratis runder. Om du får två symboler vinner du 5 gratissnurr och om du får 3 symboler vinner du 10 gratissnurr.