Follow Us

Vinterbär

Det är omöjligt att se likheterna mellan vinterbär och spelautomaten Fruitoids, med antalet satsningslinjer, rullar och rader. När Fruitoids handlar om några speciella frukter som vi inte känner till namnet är det lätt att känna igen vad som gömmer sig i vinterbär. Här hittar vi frysta skogsbär, blåbär och vinbär tillsammans med många andra skvaller. Den har 5 hjul, 3 rader och 25 fasta linjer. Även om du inte kan justera antalet rader är det lätt att göra något åt ​​vadet. Här måste du ändra myntvärdet som kan ställas in någonstans mellan 10 øre och 20 kroner per linje. Med 25 satslinjer kan vi därför satsa 2,5 till 500 kroner per snurr vilket ger oss bra variation att välja mellan.

Hur mycket kan du vinna

Winter Berries erbjuder en hel massa med läckra vinster och chansen att vinna upp till 62 500 mynt i en snurr. Med maximal ansträngning är detta ett topppris på 1,25 miljoner NOK som är absolut godkänt! De flesta av oss har våra egna favoritbär, och detsamma gäller för killarna i Yggdrasil Gaming. De har gett bärtyperna väldigt olika värden, där blåbär är det du borde leta efter.

Dessa söta små bär ger dig 150 gånger belöningen av belöningen, vilket i teorin kan leda till en vinst på 75 000 NOK. Strax efter finner vi vad som kan minnas om tranbär med 75 gånger vinsten. Det är bara hälften av vad blåbäret kan ge oss, men det finns säkert ingenting att säga nej till. Vi måste också nämna att Winter Berries har en teoretisk återbetalning på 96,75%, vilket är helt i mittlagret jämfört med andra spelautomater. på, med en kristallklar grafik i bakgrunden. Lägg märke till bilden av vinterlandskapet med norrsken som flyger på himlen. Stämningen kan jämföras med något av det vi finner i Wild North-spelet från utvecklaren Play’n Go. Det är nästan som om vi börjar frysa i stolen trots en fast inomhustemperatur.

Symboler och specialfunktioner

För de som känner till andra Yggdrasil-spelautomater som Pyrons, Reef Run och Robotnik, är det inte förvånande att Winter Berries inte har några speciella funktioner. Här hittar vi varken scatter, bonusrunda eller vilda symboler som måste sägas vara lite synd.

I motsats härtill har spelet ett par funktioner som är värda att titta närmare på.

Multiplikator
Som vi nämnde tidigare har spelen Fruitoids och Winter Berries vissa likheter. Du kan få en mycket trevlig vinst om du fyller ett helt hjul. Ju fler hjul du fyller, desto högre multiplikator får du. Om du fyller i rullarna nummer 1, 2 och 3, multipliceras dina vinster med x1, x2 respektive x3. Det är också hur du vinner extra stora vinster när du spelar! Om du kombinerar multiplikatorn med de mest värdefulla symbolerna kan du hamna med totalt 1,25 miljoner NOK i vinst.

Gratis re-spin – Vi får inte heller glömma att nämna att du får mycket gratis re-spin i Winter Berries. När du vinner på en snurr fryser alla symboler som gav dig en vinst på skärmen. Spelet startar sedan en gratis re-spin med målet att få flera liknande symboler. Här kan rullarna fortsätta att snurra tills du fyller hela skärmen med samma symboler! h2

Vinterbär kanske inte har de mest spännande funktionerna att erbjuda. Det finns inte heller några animationer eller bonusrunder att spela när du spelar. Ändå blev vi förvånade över hur kul det var att spela när vi först kom in på det, och det var en kort tid mellan varje gång vinsterna dök upp.

Grafik och ljud är samtidigt imponerande, med bilder av ett snöigt landskap i bakgrunden. Låtarna påminner om det kalla vinterlandskapet och passar perfekt med grafiken. Den teoretiska ersättningen är godkänd men kunde ha varit lite högre med fördel.

Med vinterbär har Yggdrasil inte varit i kaj! Snarare tvärtom.