Follow Us

PopStar

PopStar – Spelautomat 2019 utvecklats av GiG Games

PopStar är den första spelautomaten som lanserades av GiG Games 2019. Gaming Innovation Group (GiG) är det spännande spelbolaget bakom GiG Games och den här gången har de tagit med sig den populära svenska konstnären Erik Segerstedt. Detta i samband med deras nya spelautomat; PopStar.

Popstar är det tredje spelet i slotsportföljen som utvecklats av GiG Games efter lanseringen av Wild Reels och Book of Souls-slots i slutet av 2018.

PopStar är ett modernt och spännande spelautomat som har flera spännande bonusfunktioner. Med den eldiga musiker Erik Segerstedts bidrag är vi glada över hur detta kommer att bli. Det råder ingen tvekan om att spelet kommer att kretsa kring musik och artistlivet kring detta. Popstar är den allra första kända spelautomaten där en väletablerad musiker står bakom ett originalt soundtrack till spelet. Detta ger oss stora förväntningar på en magisk spelupplevelse. Något vi verkligen ser fram emot.

Spelautomatens koncept kan hämta inspiration från Erik Segerstedts egen karriär? Segerstedt har deltagit i musikaliska tävlingar ännu tidigare i sin karriär. Han deltog i både den svenska versionen av Idol och Melodi Grand Prix. I Idol fick han en andra plats, medan han deltog med hela Norges Tone Damli i Melodifestivalen 2013. Samarbetet med Tone gick dock ganska dåligt och de förstördes därför av den svenska publiken för att representera Sverige i Eurovision.

Ett fruktbart samarbete?

Slot Machine Popstar från GiG Games planeras släppas samtidigt som Erik Segerstedts nya album. Det hoppas att det skapas kring båda lanseringarna så att båda parter skördar fördelarna med samarbetet.

GiG Games MD, Mathias Larsson, har uttalat följande om samarbetet:

”Vi är mycket glada över det här avtalet. Att en erkänd musiker har varit involverad från dag ett i processen har aldrig gjorts tidigare i denna bransch. Erik kommer att producera allt ljud för spel, inklusive datorljud, effekter, bakgrundsmusik och mycket mer. Utöver detta har GiG investerat i Eriks nya album, som kommer att släppas samtidigt med spelet. 2019. Under tiden kan vi säkert rekommendera alla våra läsare att kolla in de två första spelen lanserade av GiG Games. Både Book of Souls och Wild Reels har visat sig vara populära spelautomater med många spännande och intressanta funktioner. Vi förväntar oss att Popstar tar slots till en ny nivå med en stjärna som Erik Segerstedt själv på laget!